Κάνοντας παραγγελία online από το rcmaster.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους:

Πληρωμή κατά την παράδοση

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα σας δίνεται η Δυνατότητα Εξόφλησης Απευθείας στο Κατάστημα με την Παραλαβή.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Η Παραγγελία σας Εκτελείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και η εξόφλησή της πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Το ελάχιστο κόστος της αντικαταβολής με SpeedEX είναι 5€ και η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2-3 ημέρες.

Το ελάχιστο κόστος της αντικαταβολής με Δέματα ΕΛΤΑ είναι 4€ και η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 4-9 ημέρες.

Τα Δέματα ΕΛΤΑ χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά όταν το δέμα είναι μεγάλο ή υπερβαίνει τα 3 κιλά.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή με μεταφορά ποσού μέσο e-banking. Η εκτέλεση των παραγγελιών πραγματοποιείτε μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Τα στοιχεία της τράπεζας είναι

ALPHA BANK
IBAN : GR4301402000200002101542247
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

EUROBANK
IBAN : GR7302606770000130100929861
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα έξοδα μεταφοράς ποσού από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Πληρωμή με Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας άμεσα επιλέγοντας Paypal στον τρόπο πληρωμής. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλουν του Paypal στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας. Το τελικό ποσό πληρωμής θα επιβαρυνθεί με 3.5% όσο δηλαδή είναι και η προμήθεια του Paypal.

Πληρωμή με Πιστωτική

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας άμεσα επιλέγοντας Πιστωτική στον τρόπο πληρωμής. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλουν της Alpha Bank στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Δεκτές γίνονται όλες οι Πιστωτικές – Χρεωστικές και Προπληρωμένες κάρτες VISA – MASTERCARD – MAESTRO -AMERICN EXPRESS – DINERS

modirum