ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ

Καλώς ήρθατε στην νέα ενότητα σελίδων της RCMaster.

Εδώ θα γίνει μια προσπάθεια να μαζευτεί δημοσιοποιημένο υλικό σχετικό με τον στατικό μοντελισμό. Θα δημιουργηθούν ενότητες σχετικές με την χρήση υλικών, με τεχνικές κατασκευής, μαθήματα μοντελισμού για αρχάριους και προχωρημένους και ότι άλλο σκεφτούμε ότι θα είναι χρήσιμο ή μας ζητήσετε.

Όλο το υλικό θα είναι προσβάσιμο ΔΩΡΕΑΝ από την σελίδα μας. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον νέο μοντελιστή να αρχίσει τον μοντελισμό και τον έμπειρο να βρει πληροφορίες που τυχόν χρειάζεται. Αν κάποιος έχει όρεξη και μεράκι και θέλει να ανεβάσει κάποιο άρθρο ή βίντεο με χαρά μας θα τον δεχτούμε στην σελίδα μας. Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας Επικοινωνία ή να στείλει e-mail με το άρθρο ή το link του βίντεο στο Youtube στο sales@rcmaster.gr ή στο τηλ 22210-80833. Τα άρθρα και τα βίντεο μπορούν να περιέχουν οποιοδήποτε προϊόν ανεξαρτήτου αν αυτό πωλείτε ή όχι από το κατάστημα μας.

Μέσω των ίδιων μέσω επικοινωνίας θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώνετε αν πιστεύεται ότι κάτι είναι λάθος ή ελλιπής. Με την βοήθειας θα φτιάξουμε το τέλειο μέρος για κάθε επίδοξο μοντελιστή να μάθει και να βελτιώσει την εμπειρία κατασκευής ενός μοντέλου.

Οπότε ας ξεκινήσουμε.

Σαν πρώτη ενότητα και μετά από μεγάλη ζήτηση από εσάς θα μαζέψουμε υλικό από βίντεο και άρθρα τα οποία μας μαθαίνουν να χρησιμοποιούμε σωστά και χωρίς προβλήματα όλα τα προϊόντα της Vallejo. Θα μάθουμε να εντοπίζουμε την πηγή του προβλήματος και να το επιδιορθώνουμε ώστε να έχουμε πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα με την χρήση των υλικών αυτών. Ακόμη θα δούμε απλές τεχνικές όπως το wash.

Μαθήματα Μοντελισμού για τον εντελώς αρχάριο

Αυτή η ενότητα θα ασχοληθεί με τον μοντελισμό από το 0 (μηδέν). Θα απευθυνθεί στον εντελώς αρχάριο. Αυτόν δηλαδή που δεν γνωρίζει τον μοντελισμό και θέλει να δει τι είναι ή αυτόν που αγόρασε το πρώτο του μοντέλο και θέλει να πάρει μια ιδέα πριν αρχίσει να το φτιάχνει. Φτιάξτε λοιπόν έναν καφέ, αράξτε στην αναπαυτική σας θέση και ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στον μαγικό χώρο του στατικού πλαστικού μοντελισμού. Περισσότερα εδώ.