Όροι Χρήσης

Η RCMaster με επωνυμία Σπυρόπουλος Ε. Γεώργιος είναι κατάστημα πώλησης ειδών μοντελισμού και παιχνιδιών με έδρα την Χαλκίδα. Το φυσικό μας κατάστημα στεγάζεται επί τις οδού Μιαούλη στον αριθμό 6. Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή από 8:30 πμ – 2:30 μμ και 5:30 μμ – 9:00 μμ και Σαββάτο από  8:30 πμ – 3:00 μμ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώρες καταστήματος στο τηλ 22210-80833 και μέσω e-mail στο sales@rcmaster.gr

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του rcmaster.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προς πώληση προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου ( ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Η εταιρία RCMaster, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγουμένη έγκρισή σας χρήση. Το RCMaster.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση μιας παραγγελίας στέλνοντας e-mail στο sales@rcmaster.gr Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν ειναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, η rcmaster.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Η ελάχιστη αξία μιας παραγγελίας είναι 1 €.

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για παραλαβή από μεταφορική εταιρία. Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον παρακάτω λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συνυπολογίζονται στην αξία της παραγγελίας σας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τη νέα δυνατότητα του Web Banking! Ενημερωθείτε περισσότερο για του τρόπους πληρωμής εδώ.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2221080833 .

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η αποστολή εντός ευρωπαϊκής ζώνης εκτελείται από το rcmaster.gr μέσω courier ή άλλη μεταφορική . Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για όλους τους προορισμούς κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή από 1 έως 5 εργάσιμες και υπολογίζεται από την ημέρα επιβεβαίωσης της πληρωμής σας. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος /όγκο της παραγγελίας σας. Μπορείτε πάντα να ζητάτε διευκρινίσεις μέσω e-mail.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50€ που δικαιούνται δωρεάν μεταφορικά πρέπει να επιλεγεί η Δωρεάν Αποστολή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Στην περίπτωση Δωρεάν Μεταφορικών η επιλογή του τρόπου αποστολής ανήκει στην RCMaster.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι φωτογραφίες των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από τα ίδια τα προϊόντα. Ειδικά τα χρώματα των προϊόντων μας μπορεί να διαφέρουν από τα χρώματα των φωτογραφιών λόγω Οθόνης ή εκτύπωσης. Ενδέχεται (σπάνια) μερικές τιμές να έχουν αλλάξει και να μην έχουμε προλάβει να τις αλλάξουμε και στο site. Γι’ αυτό και σας τηλεφωνούμε πάντα πριν επικυρώσουμε μια παραγγελία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Σε περίπτωση ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) που θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε σχετικά με e-mail.

2. Ευθύνη: Το rcmaster.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του.

3. Ζημιές: Ο πελάτης έχει την απόλυτη ευθύνη για βλάβες στα προϊόντα από τη στιγμή της παράδοσης προς αυτόν. Οι ζημιές μεταφορών πρέπει να υποδειχθούν άμεσα στον μεταφορέα καθώς και στην εταιρία μας εγγράφως με e-mail.  Οι αλλαγές (αν γίνουν αποδέκτες) γίνονται μόνο με τις αρχικές συσκευασίες και με χρέωση των μεταφορικών στον πελάτη.

4. Εγγύηση: 12 μήνες εγγύηση σε όλα τα ηλεκτρικά είδη. Οποιαδήποτε φθορά υποδειχθεί μετά την ημέρα παραλαβής θεωρείται φθορά για την οποία ευθύνεται ο πελάτης.

5. Η αποδοχή των όρων χρήσης ισχύει και κατά την τηλεφωνική παραγγελία, οπότε ο πελάτης οφείλει να έχει ενημερωθεί πριν παραγγείλει. Μετά την πραγματοποίηση της τηλεφωνικής παραγγελίας κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται από την εταιρία ως προς το προϊόν παραγγελίας.

6. Τροποποίηση των όρων: Το rcmaster.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

8. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του rcmaster.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών.(N.2251/19949 που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση)

Τόπος δικαστικών αρμοδιοτήτων και για τις δυο πλευρές είναι η Χαλκίδα/Εύβοια.

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) – Επιστροφή προϊόντων

Ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή τους.
Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως  με e-mail στο sales@rcmaster.gr με θέμα Υπαναχώρηση.
Ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην άριστη κατάσταση που το παρέλαβε. Ειδικότερα, το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση («as new»), όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κ.τ.λ.) τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, καλώδια συνδέσεων, software εγκατάστασης κ.τ.λ.). Επιπλέον, για να γίνει δεκτή επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς
Αν για οποιαδήποτε λόγο έχει χαθεί όλη ή ένα μέρος τη συσκευασίας τότε θα απομειωθεί η αξία του προϊόντος μέχρι και 70% της αξίας αγοράς του.
Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την αποστολή του προϊόντος σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του.
Ο Πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε την υπαναχώρηση

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή σε χρώματα και γενικά αναλώσιμα.
Περιορισμός ευθύνης: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν παρέχει εγγύηση, ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ακριβείς.

Η RCMASTER ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης του www.rcmaster.gr, καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Η RCMASTER δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.