Κάνοντας παραγγελία online από το rcmaster.gr μπορείτε να επιλέξετε αποστολή με τους εξής τρόπους:

Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να κάνετε παραγγελία μέσα από την σελίδα μας για κράτηση του προϊόντος ή για εκμετάλλευση κάποιας online προσφοράς και να μεταβείτε να παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημα μας στην Οδό Μιαούλη 6 στην Χαλκίδα.

ΕΛΤΑ Δέμα (ΔΕΝ διατίθεται πλέον)

Η Παραγγελία σας Εκτελείτε με δέμα των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΕΛΤΑ. Ο χρόνος μέχρι την παραλαβή κυμαίνετε ανάμεσα σε 3 και 8 εργάσιμες. Το ελάχιστο κόστος είναι 2.50€ και μεταβάλετε προς τα πάνω ανάλογα με το βάρος της παραγγελιάς σας. Ο υπολογισμός του βάρους της παραγγελίας και του κόστους του δέματος γίνεται ζωντανά στην σελίδα μας με αποτέλεσμα να ενημερώνεστε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για χρόνους παραλαβής μεγαλύτερους των 8 ημερών δεν ευθύνεται η RCMaster.gr

Η επιλογή των ΕΛΤΑ ως τρόπο αποστολής δεν υποστηρίζεται πλέον από την εταιρία μας. Η τελευταία αύξηση των τιμώ του απλού ΕΛΤΑ έκανε την εταιρία ασύμφορη μια και έφτασε το κόστος του courier. Το απλό ΕΛΤΑ χρησιμοποιείται, μόνο μετά από δική μας επιλογή και κρίση, αν το δέμα είναι πολύ μεγάλο και η μεταφορά του από courier είναι ασύμφορη. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή και έχει επιλογή να καλύψει τα έξοδα του courier ο ίδιος αν το επιθυμεί.

 

SpeedEx Courier.

Η αποστολή του δέματος γίνεται με την SpeedEx. Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας η παράδοση χρειάζεται 1 εργάσιμη ημέρα. Σε κάποια νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να φτάσει το πολύ 3 εργάσιμες. Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 2.50€ για δέματα μέχρι 2 κιλά. Αν η παραγγελία ξεπερνάει το βάρος ή την ογκοχρέωση υπάρχει επιβάρυνση ανά κιλό. Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή με Courier μπορεί να είναι ασύμφορη οπότε προτείνουμε τα ΕΛΤΑ. Μπορούμε όμως να σας δώσουμε τιμή για αποστολή με Courier κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Επιβάρυνση υπάρχει και σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη σύμφωνα με την SpeedEx. Στην ιστοσελίδα της SpeedEx μπορείτε να δείτε αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει έξτρα χρέωση ίση με 2.00€.